Διαδικτυακή πύλη EΛ.ΙΔ.Ε.Κ

Συμμετοχή της Προέδρου του ΕΣ του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. στην Ημερίδα «Εντάσσοντας το Φύλο στη Διεπιστημονική Έρευνα», Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Ημερομηνία: 03/11/2023

Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023 (09:30-15:30) το Εργαστήριο Σπουδών Φύλου του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και η Ελληνική Εταιρεία Γυναικών Πανεπιστημιακών (ΕΛΕΓΥΠ) συνδιοργανώνουν την ημερίδα με τίτλο «Εντάσσοντας το Φύλο στη Διεπιστημονική Έρευνα» στο Αμφιθέατρο Σάκη Καράγιωργα 2 του Παντείου Πανεπιστημίου.

Η ημερίδα διεξάγεται στο πλαίσιο του έργου της ΕΛΕΓΥΠ Gender-In: Integrating Gender In Interdisciplinary Research με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των ερευνητών/τριων και ακαδημαϊκών, οι οποίοι/ες επιθυμούν να εισάγουν την διάσταση του φύλου τόσο σε θεωρητικό επίπεδο, όσο και σε τεχνικό κατά την διαδικασία συγγραφής των ερευνητικών προτάσεων.

Η Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας, Καθηγήτρια Ξένη Χρυσοχόου θα συντονίσει τη συζήτηση με θέμα «Έρευνα για το Φύλο στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.)» κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν ζητήματα φύλου που έχουν ερευνηθεί στο πλαίσιο χρηματοδοτούμενων ερευνητικών έργων με Φορέα Υποδοχής το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Σχετικά αρχεία

Αφίσα

Πρόγραμμα ημερίδας