Διαδικτυακή πύλη EΛ.ΙΔ.Ε.Κ

Εκδήλωση στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος «Διάχυση Έρευνας για την Τέχνη σε μια Τεχνολογική Κοινωνία», Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2023 (Δελτίο Τύπου)

Ημερομηνία: 04/10/2023

Την Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 18:00-20:00, σε συνεργασία με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, και συγκεκριµένα με το ερευνητικό πρόγραμμα «Διάχυση Έρευνας για την Τέχνη σε μια Τεχνολογική Κοινωνία» (Τεχνο-λογία) θα πραγµατοποιηθεί εκδήλωση με αντικείµενο τα έργα της µονογραφικής δοκιµιακής έκθεσης Free From What της κ. Μαρίας Παπανικολάου. Η έκθεση διοργανώνεται από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στο πλαίσιο του καλοκαιρινού εικαστικού προγράµµατος του annexM υπό την επιµέλεια της Άννας Καφέτση.

Η έκθεση ‒πρώτη ατοµική της καλλιτέχνιδας στην Ελλάδα‒περιλαµβάνει 6 νέες παραγωγές που σχεδιάστηκαν ειδικά για τον εναλλακτικό χώρο της Υπηρεσιακής Αυλής. Παρουσιάζονται µινιµαλιστικές in situ παρεµβάσεις, γλυπτικές και οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις και προβολές, σε μια αδιόρατα διαλογική μεταξύ τους σχέση, δηµιουργώντας ένα χαµηλόφωνο στοχαστικό σύµπαν.

Περισσότερες πληροφορίες στο Δελτίο Τύπου