Διαδικτυακή πύλη EΛ.ΙΔ.Ε.Κ

Υβριδική ημερίδα Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 «Η ζωή στο μεταίχμιο: Ψυχοκοινωνική Στήριξη και Ψυχική Υγεία Ασυνόδευτων Ανηλίκων στην Ελλάδα»

Ημερομηνία: 09/12/2022

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η «Μέριμνα» και το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος διοργανώνουν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου (ώρα 9.00-17.00) ημερίδα με τίτλο «Η ζωή στο μεταίχμιο: Ψυχοκοινωνική Στήριξη και Ψυχική Υγεία Ασυνόδευτων Ανηλίκων στην Ελλάδα».

Μέσα από την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της πανελλαδικής έρευνας που υλοποίησαν οι παραπάνω φορείς με τη χρηματοδότηση του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. στο πλαίσιο της 1ης Προκήρυξης Ερευνητικών Έργων για την ενίσχυση των Μελών ΔΕΠ και Ερευνητών/τριών και την προμήθεια ερευνητικού εξοπλισμού μεγάλης αξίας, σκοπός της ημερίδας είναι να αναδείξει τις προκλήσεις και ευκαιρίες που βιώνουν οι ασυνόδευτοι ανήλικοι που φιλοξενούνται στην Ελλάδα.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ με ταυτόχρονη διαδικτυακή αναμετάδοση μέσω του συνδέσμου στο Youtube: https://youtu.be/QVPc10T8riw

 

Πρόγραμμα ημερίδας