Διαδικτυακή πύλη EΛ.ΙΔ.Ε.Κ

Εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2023 του Ελληνικού Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας

Ημερομηνία: 15/02/2023

Μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2023 του Ελληνικού Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.), παρουσία Μελών της Γενικής Συνέλευσης και του Επιστημονικού Συμβουλίου, της Διευθύντριας αλλά και των στελεχών του Ιδρύματος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας, κ. Αθανάσιος Κυριαζής, o Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Αργύρης Ιωάννης, η Διευθύντρια του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης & Ηλεκτρονικού Περιεχομένου, κ. Εύη Σαχίνη, καθώς και ο πρώην Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ., κ. Ξενοφών Βερύκιος.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Κυριαζής εξήρε τη σημαντική συνεισφορά του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. στην υποστήριξη της ελεύθερης έρευνας και στη συνέχεια, ευχήθηκε για τη νέα χρονιά  και τη συνέχιση του έργου του Ιδρύματος. Η Διευθύντρια του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ., Δρ Κατερίνα Κουραβέλου εξέφρασε την ικανοποίησή της για τα επιτεύγματα του Ιδρύματος έως τώρα, τα οποία είναι αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας των στελεχών του Ιδρύματος και ευχήθηκε η χρονιά αυτή να οδηγήσει σε ακόμη σημαντικότερες επιτυχίες για το ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.