Διαδικτυακή πύλη EΛ.ΙΔ.Ε.Κ

Πρόσκληση σε Ημερίδα του ΕΚΚΕ για τη «Διεξαγωγή του 10ου Κύματος της Ευρωπαϊκής Κοινωνικής Έρευνας στην Ελλάδα»

Ημερομηνία: 06/07/2022

Τη Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 (ώρα 10:30) στο αμφιθέατρο του Μουσείου Ακρόπολης θα διεξαχθεί ημερίδα αφιερωμένη για την «Διεξαγωγή του 10ου Κύματος Κοινωνικής Έρευνας στην Ελλάδα».

Η εν λόγω ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο της Δράσης «Έρευνα πεδίου για τη συλλογή δεδομένων στην Ελλάδα στο πλαίσιο του «10ου κύματος» της Ευρωπαϊκής Κοινωνικής Έρευνας» που χρηματοδοτείται από το ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.. Φορέας Υλοποίησης είναι το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Έρευνών και Επιστημονική Υπεύθυνη του ερευνητικού έργου είναι η Διευθύντρια Ερευνών του ΕΚΚΕ, η κ. Θεώνη Σταθοπούλου.

Ακολουθώντας την εναρκτήρια ομιλία του Διευθυντή και Πρόεδρου του ΔΣ του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών Καθηγητή Νικόλαου Δεμερτζή, την ημερίδα θα χαιρετίσουν ο Υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας Χρίστος Δήμας, ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης της Ευρωπαϊκής Ερευνητικής Υποδομής Michael Breen καθώς επίσης η Πρόεδρος του Ε.Σ. του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. Καθηγήτρια Ξένη Χρυσοχόου, η οποία αποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά και τιμή την πρόσκληση.

Επίτιμος καλεσμένος της εκδήλωσης είναι ο Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Κοινωνικής Έρευνας, Κοινοπραξίας Ευρωπαϊκής Ερευνητικής Υποδομής (ESS ERIC) Καθηγητής Rory Fitzgerald, η εισήγηση του οποίου έχει τον τίτλο «The case for countries to join ESS ERIC. Achieving impact in the social sciences».

Δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας εδώ.

Για τη δια ζώσης συμμετοχή στην ημερίδα μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.

Για τη διαδικτυακή παρακολούθηση της ημερίδας ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://zoom.us/j/94219498463#success