Διαδικτυακή πύλη EΛ.ΙΔ.Ε.Κ

Ξεκινά σήμερα Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου το 9ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα “Innovation on Aviation & Space” με την υποστήριξη του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.

Ημερομηνία: 03/09/2019

To Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο σε συνεργασία με την Πολυτεχνική Σχολή Πατρών και το EASN (Ευρωπαϊκό Δίκτυο Αεροναυτικής) συνδιοργανώνουν το 9ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα Innovation on Aviation & Space“, ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια στην Ευρώπη στον τομέα της Αεροναυτικής.

Το Συνέδριο που πραγματοποιείται στην Αθήνα, στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» ξεκινά σήμερα Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου τις εργασίες του και θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου δίνοντας έμφαση στην Καινοτομία στην Αεροναυτική και το Διάστημα. Στο Συνέδριο πρόκειται να συμμετέχουν περισσότεροι από 300 σύνεδροι από τη Βιομηχανία Διαστήματος και Μεταφορών (Space and Transportation Industry) όπως και την Ακαδημαϊκή Κοινότητα (Αeronautics, Space, Materials) καθώς και 9 διακεκριμένοι ομιλητές από όλον τον κόσμο.

Το Συνέδριο πραγματοποιείται μεταξύ άλλων με την υποστήριξη του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ., των αντίστοιχων Unit της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Head of Aeronautics, Head of Composites, Clean Sky, EDA) καθώς και μεγάλων εταιρειών όπως η Airbus.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο του Συνεδρίου:

https://easnconference.eu/home