Διαδικτυακή πύλη EΛ.ΙΔ.Ε.Κ

Ανακοίνωση σχετικά με την εξέταση ενστάσεων της 1ης Προκήρυξης ερευνητικών έργων ΕΛΙΔΕΚ για την ενίσχυση Μεταδιδακτόρων Ερευνητών/τριών

Ημερομηνία: 20/03/2018

Σας ενημερώνουμε ότι τα αποτελέσματα της εξέτασης ενστάσεων για τις Επιστημονικές Περιοχές Έρευνας: «Α.Φυσικές Επιστήμες», «Γ. Επιστήμες Ζωής (Ιατρικής και Επιστημών Υγείας)», «Δ. Γεωπονικές Επιστήμες», «Ε. Μαθηματικά και Επιστήμες της Πληροφορίας», «ΣΤ. Κοινωνικές Επιστήμες», «Ζ.Ανθρωπιστικές Επιστήμες (και Τέχνες)», «Η. Περιβάλλον και Ενέργεια» στο πλαίσιο της 1ης Προκήρυξης ερευνητικών έργων ΕΛΙΔΕΚ για την ενίσχυση Μεταδιδακτόρων Ερευνητών/τριών, είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας: https://apps.gov.gr/minedu/elidek-postdoc/results/

Για να αποκτήσουν πρόσβαση στο αποτέλεσμα της ένστασής τους, οι Υποψήφιοι θα ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία για την πρόσβαση στα προσωρινά αποτελέσματα, δηλαδή θα χρησιμοποιήσουν το ζεύγος ονόματος χρήστη (email) / κωδικού που έλαβαν για την υποβολή της πρότασης. Σχετική δυνατότητα υπενθύμισης του κωδικού θα βρίσκεται στην ιστοσελίδα.

Θα ακολουθήσει η ανακοίνωση της έκδοσης των οριστικών Πινάκων Κατάταξης προτάσεων ανά Επιστημονική Περιοχή Έρευνας.

Με απόφαση της Γενικής Γραμματέως Έρευνας και Τεχνολογίας εγκρίνονται οι οριστικοί Πίνακες Κατάταξης και εκδίδεται Κατάλογος με τις προς χρηματοδότηση προτάσεις σύμφωνα με το διαθέσιμο προϋπολογισμό.

Επισημαίνεται ότι για τα αποτελέσματα των ενστάσεων που υποβλήθηκαν για την Επιστημονική Περιοχή «Β. Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογικές Επιστήμες» θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Συνημμένα