Διαδικτυακή πύλη EΛ.ΙΔ.Ε.Κ

Έγκριση Προσωρινών Πινάκων Κατάταξης για επτά (7) Επιστημονικές Περιοχές, στο πλαίσιο της 1ης Προκήρυξης ερευνητικών έργων ΕΛΙΔΕΚ για την ενίσχυση Μεταδιδακτόρων Ερευνητών/τριών

Ημερομηνία: 26/01/2018

1η Προκήρυξη ερευνητικών έργων ΕΛΙΔΕΚ για την ενίσχυση Μεταδιδακτόρων Ερευνητών/τριών

Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η Απόφαση Έγκρισης των Προσωρινών Πινάκων Κατάταξης Προτάσεων για τις Επιστημονικές Περιοχές Έρευνας:

Α. Φυσικές Επιστήμες

Γ. Επιστήμες Ζωής (Ιατρικής και Επιστημών Υγείας)

Δ. Γεωπονικές Επιστήμες

Ε. Μαθηματικά και Επιστήμες της Πληροφορίας

ΣΤ. Κοινωνικές Επιστήμες

Ζ. Ανθρωπιστικές Επιστήμες (και Τέχνες)

Η. Περιβάλλον και Ενέργεια

 

Η κατανομή των Προτάσεων στις Επιστημονικές Περιοχές Έρευνας έχει βασιστεί στη σχετική δήλωση του/της ΜΕ κατά την υποβολή της Πρότασης, όπως αυτή τυχόν αναθεωρήθηκε κατά τη διαδικασία της αξιολόγησης στις περιπτώσεις που διαπιστώθηκε ότι το αντικείμενο της πρότασης εμπίπτει σε διαφορετική Επιστημονική περιοχή από την αρχικά δηλωθείσα.

Επισημαίνεται ότι για την Επιστημονική Περιοχή Έρευνας «Β. Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογικές Επιστήμες» δεν έχει εκδοθεί Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί το έργο της αντίστοιχης Θεματικής Επιτροπής Αξιολόγησης.

Στους υποψήφιους ΜΕ θα αποσταλεί εξατομικευμένη αναφορά αξιολόγησης της πρότασης και θα ακολουθήσει η διαδικασία ενστάσεων σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προκήρυξη της δράσης. Μετά την ολοκλήρωση εξέτασης των ενστάσεων θα εκδοθούν οι Οριστικοί Πίνακες Κατάταξης, οι οποίοι θα δημοσιευτούν στις ιστοσελίδες της ΓΓΕΤ και του ΕΛΙΔΕΚ.

Συνημμένα